Teleszkópos szállítószalagok

Teleszkópos szállítószalagjaink csúszóhevederes kialakításúak, reverzálhatóak (irányváltás lehetséges), az anyagmozgatást a teleszkóp kitolásakor, illetve behúzásakor sem kell szünetelteni. Előnyös hosszú rakterű konténerek, teherautók, kamionok gyors, biztonságos ki-, illetve bepakolására. A szállítószalag magassága a különböző magasságú rakfelületekhez kézi, illetve hidraulikus módon emelhető, illetve süllyeszthető. A méretek a megrendelő igényeihez igazodnak.

Csúszóhevederes szállítószalagok

Csúszóhevederes szállítószalagjaink a legkülönfélébb hevederekkel, geometriai kialakításokkal, hajtásokkal készülnek. Lehetőség van a megrendelő igényének megfelelő hevederszélességű és hosszúságú szállítószalag gyártására. Vonalvezetése lehet egyenes, vagy íves, emelkedő, süllyedő és tört. További lehetőségként szerepel, hogy a szállítószalagra a megrendelő igénye szerint speciális adagolókat szerlünk. A csúszóhevederes szállítószalag csúszólapja készülhet antisztaikus anyagból, melynek előnyös tulajdonságai poros környezetben mutatkoznak. Igény szerint a heveder sebességének változtatása lehetséges mechanikusan (variátorok) és fokozat nélkül (frekvenciaváltok) is.

Moduláris műanyag hevederes szállítószalagok

Az ERBG System Kft. tevékenységi körébe tartozik moduláris műanyag hevederes szállítószalagok tervezése, gyártása is. Cégünk a Közép-Kelet Európai régióra szóló együttműködési partnerszerződéssel rendelkezik a holland INTRALOX céggel. A segítségükkel megvalósítható alkalmazásokról megkeresésükre szívesen adunk tájékoztatást. A moduláris műanyag hevederes hajtással a legkülönfélébb osztályozási és anyagmozgatási feladatok valósíthatóak meg. Gyakori alkalmazási területe a különböző osztályozó szállítószalagok, illetve mozgó járdák. Partnereink segítségével ezen gépeknél is lehetőségünk van a teljes elektromos és vezérlés kivitelezésre.

Speciális szállítószalagok

A speciális szállítószalagok körébe tartoznak az élelmiszeripari rozsdamentes acélvázú szállítószalagok, a sütőipari acélhálós hevderes szállítószalagok, spirál konvejorok, elevátorok,  mérlegszalagok, különböző súly és hidraulikus feszítésű szállítószalagok.