Bemutatkozás

Az ERBG System Géptervező, Kivitelező és Forgalmazó Kft., alapvetően szállítóberendezések és egyedi célgépek tervezésével és gyártásával foglakozik. A cég szakmai munkájában részt vevő mérnökök több éves/évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az említett szakterületeken, az általuk megtervezett berendezések hosszú évek óta működnek az ország és Európa számos pontján.
Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk beépített kereskedelmi alkatrészek mindegyike világszerte elismert, minőségi termékeket gyártó beszállítóktól származzon, amelyek hosszú időn keresztül képesek kiszolgálni Megrendelőink igényeit. A velük kiépített szoros kapcsolat egyúttal garanciát jelent a szükségessé váló tartalék-, vagy cserealkatrészek gyors beszerzésére is.

3drajzÜzletpolitikánk fontos részét képezi, hogy partnereinknek „kulcsrakész" megoldásokat nyújtsunk. Kiépített partneri kapcsolataink révén lehetőségünk van arra, hogy teljes, átfogó szolgáltatásként nem csupán a feladat gépészeti részét teljesíthessük, hanem például az elektromos rendszer tervezését és kivitelezését, helyszíni elektromos telepítést, kábelezést, vezérlést, vagy akár az épület megépítését is, beleértve az tervezést és engedélyezési eljárást .
Az általunk gyártott berendezések teljes mértékben alkalmazkodnak a felhasználási hely és felhasználói igény által támasztott elvárásokhoz. Az alkalmazott anyagok, a felületkezelés módja, a hajtás kialakítása széles körűen változtatható ennek érdekében.

Munkánk során nélkülözhetetlenek a modern 2D-s és 3D-s CAD, CAM és véges elemes számítógépes alkalmazások. thmbvemSegítségükkel vagyunk képesek rugalmasan kezelni a feladatokat, pontos rajzokat készíteni, vagy néhány nap alatt hiteles árajánlatot készíteni nagy projektekhez is.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, amennyiben vállalkozásának szüksége van az általunk gyártott berendezések valamelyikére, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

A sikeres együttműködésben bízva,


Tisztelettel, az ERBG System Kft. nevében:2drajz

Horváth Elek
okl. gépész- és okl. villamosmérnök

Horváth Richárd
okl. gépészmérnök
okl. élelmiszeripari mérnök

Horváth Bálint
okl. gépészmérnök

Horváth Gergely
építőmérnök hallgató