Egyenes görgőspályák

Egyenes görgőspályáink lehetnek szabadonfutók és hajtott kivitelűek. Méretüket és teherbírásukat a megrendelő határozza meg (görgőosztás, átmérő, palásthossz). A szállítandó anyag lehet egyszerű boríték, kiscsomag, de tonnás rakat is. A görgők alapesetben kádmiumozottak. A hajtott kivitelnél a hajtás történhet lánccal, lapos- és körszíjakkal is. Külön kérésre robbanásbiztos motorokkal is szállítjuk a pályáinkat (pl.: festősorok görgőspályái).

Íves görgőspályák

Íves görgőspályáink a megrendelő igénye szerinti ívszögben (egészen 180 fokig) és méretben készülnek. Úgy mint az egyenes görgőspályáink esetében, íves pályáinkat is különböző teherbírású kivitelben gyártjuk.

Terelő és osztályozó görgőspályák

Cégünk termékpalettáján találhatók speciális ferdegörgős pályák is, melyek a szortírozó rendszereknél alkalmasak arra, hogy a csomagot a pálya egyik szélére vezessék, így a csomaggal dolgozó személy részére az egyszerűen elérhetővé válik. Csomagkezelő rendszereknél alkalmazott golyósasztalok gyártását is vállaljuk. Ezeken mozgathatunk és osztályozhatunk kiscsomagokat, de az erősebb kivitelűeken akár tonnás raklapokat is.

Forgatható görgőspályák

Forgatható görgőspályáink is a megrendelő igényei szerint készülnek. Teherbírásuk és mozgatásuk többféle lehet. Lehetőség van könnyűanyag és nehéz rakatok forgatására és mozgatására is. Kiviteltől függően, forgatható görgőspályáink készülnek gépi és kézi forgatással, a görgők lehetnek szabadonfutók és hajtottak is. Csomagszortírozó rendszereknél szükség lehet a gyors irányváltásra. Gépi forgatású pályáink percenkénti 30 elfordulársa is képesek.

Speciális görgőspályák

Ezen csoportba tartozó görgőspályáink a szállításon kivül speciális feladatot látnak el. Gyártunk felhajtható görgőspályákat, melyeknek felhajtott ága lehet hajtott, vagy szabadonfutó. Alkalmazásuk akkor előnyös, mikor a közlekedő út nagyban lerövidíthető segítségükkel. Léteznek speciális görgőelrendezésű görgőspályáink is, melyek a küldemények, csomagok valamilyen pozícióba való terelését hivatottak bíztosítani. A termékek kézzel történő mozgatását megkönnyítő golyósasztalokat is gyártunk.
Speciális termékünk továbbá a hidraulikus emelőasztal, amellyel igény szerint változtatható a görgőspálya magassága.
Bármilyen egyedi igényével forduljon hozzánk bizalommal.