Általános rendeltetésű szállítószalagok

Egyedi igények alapján épült szállítószalagok görgős vagy csúszóhevederes kivitelben.

Csúszóhevederes szállítószalagok

Csúszóhevederes szállítószalagjaink a legkülönfélébb hevederekkel, geometriai kialakításokkal, hajtásokkal készülnek. Lehetőség van a megrendelő igényének megfelelő hevederszélességű és hosszúságú szállítószalag gyártására. Vonalvezetése lehet egyenes, vagy íves, emelkedő, süllyedő és tört. További lehetőségként szerepel, hogy a szállítószalagra a megrendelő igénye szerint speciális adagolókat szerlünk. A csúszóhevederes szállítószalag csúszólapja készülhet antisztaikus anyagból, melynek előnyös tulajdonságai poros környezetben mutatkoznak. Igény szerint a heveder sebességének változtatása lehetséges mechanikusan (variátorok) és fokozat nélkül (frekvenciaváltók) is.

Moduláris műanyag hevederes szállítószalagok

Az ERBG System Kft. tevékenységi körébe tartozik moduláris műanyag hevederes szállítószalagok tervezése, gyártása is. Cégünk a Közép-Kelet Európai régióra szóló együttműködési partnerszerződéssel rendelkezik a holland INTRALOX céggel. A segítségükkel megvalósítható alkalmazásokról megkeresésükre szívesen adunk tájékoztatást. A moduláris műanyag hevederes hajtással a legkülönfélébb osztályozási és anyagmozgatási feladatok valósíthatóak meg. Gyakori alkalmazási területe a különböző osztályozó szállítószalagok, illetve mozgó járdák. Partnereink segítségével ezen gépeknél is lehetőségünk van a teljes elektromos és vezérlés kivitelezésre.

Mérlegszalagok

Mérlegszalagjaink a legkülönfélébb méretben, hevederrel és hajtással készülnek. Megrendelőink igénye szerint készülhet görgős, csúszóhevederes mérlegszalag, a hajtás kialakítást tekintve lehet felfűzhető motoros hajtóműves és dobmotoros is. Cégünk a Mettler Toledo Kft.-vel van partneri szerződésben, de vállaljuk más cégek által gyártott mérlegekkel is szállítószalagok gyártását.

Hullámperemes szállítószalagok

A tört vázú hullámperemes szállítószalagok jellemzően ömlesztett áruk (pl.: apríték) meredek szögben történő szállítására szolgálnak.

                                                      

Speciális szállítószalagok

A speciális szállítószalagok körébe tartoznak az élelmiszeripari rozsdamentes acélvázú szállítószalagok, a sütőipari acélhálós hevederes szállítószalagok, spirál konvejorok, elevátorok, különböző súly és hidraulikus feszítésű szállítószalagok.